Digitala lösningar – personliga relationer

Vår verksamhet bygger på grunder som löpande bokföring, kontering av affärshändelser, löneadministration, hantering av betalnings flöden från kunder och leverantörer, fakturering och påminnelser.

Allt sker såklart digitalt, och själv hanterar du alla dina affärshändelser via en mobilapp som är kopplad till våra bokföringsprogram.

Våra verktyg

Våra utvalda samarbetspartners har utvecklat branschspecifika, digitala hjälpmedel och verktyg, som vi integrerat i bokföringsprogrammet. Verktygen gör den löpande bokföringen effektivare och de eliminerar många steg i bokföringen som tidigare krävt manuellt arbete. Det ger både dig och oss tid att göra annat.

Tid som ger dig kraft, kreativitet och frihet att göra vad du vill med. Vi kan lägga vår tid på att utveckla dina affärer och hitta nya värdeskapande och kreativa lösningar för din verksamhet.

Personlig kontaktperson

Du får alltid en personlig kontaktperson hos oss på Elite. Det är en förlängning av ditt eget team. En kollega och lagkamrat som alltid arbetar för ditt bästa och hittar lösningar och idéer som för ditt företag framåt.

Let’s work together!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR

Träffa oss - digitalt eller in person

Vi är baserade mitt i hjärtat av Stockholm på Klarabergsviadukten 90 och ser fram emot möten, vare sig de är digitala eller personliga!

Platsen spelar ingen roll – oavsett var i landet du befinner dig är vi redo att mötas och arbeta tillsammans.

Lucas, VD

lucas@eliteaccounting.se
073-377 20 00

Boka möte

Vi hjälper dig med din bokföring!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR
outsourcing lön stockholm gamla stan elite accounting 2

Elite Accounting
Klarabergsviadukten 90
111 64 Stockholm
Sverige

Tel: 010–7502850
hej@eliteaccounting.se
www.eliteaccounting.se
Läs mer om oss här.